Liput ja hinnat

Keski-Uudenmaan lipputuotteet

Yhteenveto Keski-Uudenmaan lipputuotteista

Keski-Uudenmaan seutulippu

Keski-Uudenmaan seutulipulla voi matkustaa rajattomasti lipun voimassaoloaikana vakiovuoroliikenteessä seutulippualueeseen kuuluvien kuntien alueella. Seutulippu-alueeseen kuuluvat:

  • Hyvinkää
  • Järvenpää
  • Mäntsälä
  • Nurmijärvi
  • Pornainen
  • (Sipoo)
  • Tuusula

Lipulla voi matkustaa myös Keravalle ja Keravalta HSL:n sopimuksen ulkopuolisilla linjoilla 632, 635, 638, 962 ja 963. Lippu ei kelpaa pikavuoroliikenteessä eikä osamaksuna alueen ulkopuolelle suuntautuvilla matkoilla.

Lippua myydään vain kyseisten kuntien asukkaille ja se on henkilökohtainen. Seutulippu on voimassa 30 päivää ostohetkestä.

Lisä- ja hintatietoja

Nurmijärvi-lippu

Nurmijärvi-lippu on 30 päivän kausilippu, joka ladataan henkilökohtaiselle älykortille. Lipun voi ostaa Nurmijärveltä Helsinkiin, Espooseen tai Vantaalle. Lipun voivat ostaa myös HSL-alueen asukkaat.

Lisä- ja hintatietoja

Nuorisolippu

Nuorisolippu on tarkoitettu alle 19-vuotiaille nuorille käytettäväksi Nurmijärven sisäisillä matkoilla sekä matkoilla, jotka suuntautuvat joko Helsinkiin, Espooseen tai Vantaalle. Se on 30 päivän kausilippu, joka ladataan henkilökohtaiselle älykortille.

Lisä- ja hintatietoja

LiItyntälippu Kivistöön

Uutena lipputuotteena on 1.1.2019 alkaen liityntälippu Nurmijärvi-Kivistö liityntälippu sekä Nurmijärvi-Kivistö nuorison liityntälippu.

Lisä- ja hintatietoja

Kehyskuntien ja HSL:n lippuyhteistyö

Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan asukkailla on oikeus ostaa tiettyjä HSL:n matkalippujärjestelmään kuuluvia aikuisten henkilökohtaisia kausilippuja HSL:n määrittelemään asiakashintaan.

Lue lisää

Muut liput

Matkahuollolla on myös muita lipputyyppejä. Lisää tietoa lipuista ja niiden hinnoista: Matkahuolto

Lisätietoja junalipuista: VR