Lohjan kaupunkilippu

Lohjan kaupunkilipun käyttöoikeus on Lohjan kaupungissa vakinaisesti kirjoilla olevilla asukkailla. Kaupunkilippu on henkilökohtainen ja lipun haltijan tulee varautua todistamaan henkilöllisyytensä. Lipun käyttöoikeutta ei ole koulumatkojen osalta sellaisilla opiskelijoilla, jotka ovat oikeutettuja valtion varoista korvattavaan matkatukeen.

Kaupunkilippu on älykorttipohjainen 30 päivän kausilippu ja matkustusoikeus oikeuttaa rajoittamattomaan määrään matkoja Lohjan kaupungin alueella.

Voimassaolo alkaa lipun ostopäivästä ja lippu on voimassa sen ajan kuin lippuun on ostettu matkustusoikeutta. Lunastaessaan kaupunkilipun ensimmäisen kerran käyttäjän tulee täyttää myyntitosite, jonka avulla kaupunki tarkistaa mm., että hakija on kaupungin vakinainen asukas. Lunastamisen yhteydessä lippuun ostetaan matkustusoikeutta vähintään 30 vuorokautta. Lisämatkustusoikeutta voi ostaa 30 vuorokauden erissä, yhteensä kuitenkin enintään 59 vuorokautta. Mikäli lisämatkustusoikeutta ostetaan lipun voimassaoloaikana, voimassaoloaikaa pidennetään ostetun matkustusoikeuden verran. Lisämatkustusoikeutta voi ostaa lipun myyntipisteistä ja autoista.

Lohjan kaupunkilippukelpaa seuraavissa vuoroissa. LUE TIEDOTE TÄSTÄ

Kaupunkilipun hinta on vuonna 2020 55 euroa

Lisäksi lipun ostajalta peritään 6,50 euron korttimaksu. Kaupunkilipun käyttäjältä voidaan lisäksi periä erillisiä maksuja, kuten esimerkiksi pikavuoro- tai yövuorolisä tai maksu lastenvaunujen kuljettamisesta.