Tältä sivustolta löydät tietoa Lohjan joukkoliikenteestä. Valitse vasemmassa reunassa olevasta valikosta aihe, josta haluat tietoa.

Joukkoliikenne Lohjalla

Lohjan kouluvuorojen aikataulut löytyvät pysäkkihaulla matkahuolto.fi sivuilta

Lohjan kaupungin kutsuliikennettä (Pusulassa, Saukkolassa, Sammatissa ja Karjalohjalla) liikennöitsijänä Taxiline Koskinen Oy. Varausnumerona on edelleen  010 320 6210.

Kutsuliikenteen mainos

Kutsuliikenne aluekartta

Lohjan palveluliikenne 2022

Palveluliikenteen aikataulu 2021 ja 2022

Palveluliikenteen kertalipun hinta on noussut 4,00 euroon. Lipun hinta on sidottu Matkahuollon taksoihin, jotka voimakkaasti kasvaneiden liikennöintikustannusten takia ovat myös nousseet.

MUU JOUKKOLIIKENNE

Lohjan seudun joukkoliikenteen liikennöinnistä vastaavat yksityiset liikenteenharjoittajat. 

Lohjan nauhamainen taajamarakenne luo verrattain hyvät edellytykset joukkoliikenteelle. Pääosan joukkoliikenteestä muodostaa Virkkala- Lohja – Helsinki vuorot. Lohja- Helsinki suunnassa Lohjan seudun vuorotarjonta vastaa varsin hyvää kaupunkiliikenteen tasoa. Pääkaupunkiseudulle suuntautuva liikenne muodostaa yhdessä muun seudullisen sekä paikallisliikenteen kanssa toisiinsa lomittuvan ja toisiaan täydentävän vuorotarjonnan.

Lohjalta etelään suuntautuva seudullinen liikenne kulkee Karjaalle, Siuntioon, Inkooseen, Tammisaareen ja Hankoon. Länsi-Lohjan suunnassa liikenne nojautuu pääosin Lohja- Sammatti-Karjalohja väliseen liikenteeseen.

Pohjoissuunnassa vuoroja liikennöidään myös Vihtiin/Nummelaan, Saukkolaan ja muutama yhteys on myös Karkkilaan. Paikallisvuoroina liikennöidään Kirkniemi- Virkkala- Lohja- Perttilä- Muijala vuorot sekä Lohja- Routionmäki- Paloniemi vuoroja.

Pääkaupunkiseudun ja sen lähikuntien sisäiset ja väliset aikataulut: Matkahuolto.fi

Lisätietoja antaa: henkilöliikennelogistikko Tapio Heinonen, puhelin 0443 861090.

Lohjan joukkoliikenne tänään ja huomenna!

29.9.2022 pidettiin Laurentius-salilla keskustelutilaisuus aiheesta Miten Lohjan joukkoliikenne saadaan toimivammaksi nyt ja tulevaisuudessa? Asukkaat keskustelivat Lohjan kaupungin johdolla Lohjan joukkoliikenteen nykytilanteesta, toiveista sekä tulevaisuuden...