Liput ja hinnat

Karkkilan palveluseteli – sarjalippu on Karkkilan asukkaille säännöllisessä joukkoliikenteessä matkustamiseen tarkoitettu Matkahuollon lipputuote. Palvelusetelillä voit matkustaa lipun voimassaoloaikana sillä matkaosuudella, jolle lippu on hankittu.

Liitteenä Karkkilan sarjalipun esite, josta löytyvät myös Matkahuollon aikataulut.

Lipun käyttöehdot
• Lippua myydään vain Karkkilan kaupungin asukkaille.
• Matkakortille ostetaan matkoja 44 matkan erissä ja matkat ovat voimassa yhden vuoden viimeisimmästä latauksesta. Kortilla voi olla enintään 87 matkaa kerrallaan.
• Lipulla ei voi maksaa muiden matkustajien matkoja.
• Vaihtoyhteydellisissä matkoissa matkakortti on leimattava joka bussissa, jolloin kukin matkaosuus vähentää kortilla olevien matkojen määrää.
• Käyttäjältä ei voida periä muita erillisiä maksuja, kuten esimerkiksi pikavuorolisää, yövuorolisää tai maksua lastenvaunujen kuljettamisesta.
• Lipputuote ostetaan ensimmäisellä kerralla Matkahuollon toimipisteestä, joko Kampista tai Karkkilan Matkahuoltoasiamiespisteestä K-Market Huhdintie 10-12.

Karkkilan sarjalippu on henkilökohtainen ja sitä ensimmäistä kertaa ostettaessa täytyy todistaa henkilöllisyys passilla, poliisin myöntämällä henkilötodistuksella tai ajokortilla. Lippukortin uudelleen lataukset voi tehdä R-kioskeissa ja niiden liikennöitsijöiden autoissa, joiden vuoroihin liput kelpuutetaan.

Kelpoisuus

Lipputuotetta voi käyttää mm. seuraavien bussiyhtiöiden vuoroilla:
• Linjaliikenne Kivistö Oy
• Satakunnan Liikenne Oy
• M Tervo Oy

Lipulla voit matkustaa millä tahansa yhteysvälillä yllä mainittujen bussiyritysten vuoroilla, vähintään 25 kilometrin ja enintään 80 kilometrin mittaisia matkoja.

Palveluseteli

Sarjalipun osto hetkellä allekirjoitetaan palveluseteli, jossa on kerrottu lippuun liittyvistä ohjeista ja ehdoista. Voit tulostaa netistä ja täyttää palvelusetelin myös etukäteen, kun olet tulossa ostamaan lippua.

Hinnasto

Km Sarjalipun hinta 1.1.2021
25   111,10 €
30   129,10 €
40   161,20 €
50   189,90 €
60   222,30 €
70   253,20 €
80   282,30 €

Lisätiedot

Matkahuolto – Karkkilan sarjalippu

Käytkö töissä Karkkilassa?

Pääset myös pääkaupunkiseudulta Karkkilaan Karkkilalipulla  puoleen hintaan, koska HSL-kuntien asukkaat voivat ostaa näitä lippuja samaan tuettuun hintaan kuin karkkilalaiset pääkaupunkiseudulle töihin matkustavat.

HSL:n LIITYNTÄLIPPU

HSL:n ja kehyskuntien lippusopimuksen mukaisesti, myös karkkilalaiset voivat ostaa pääkaupunkiseudulla Helsingin Seudun liikenteen yleislippuja tuettuun hintaan.

Lisätiedot ja hinnat

Asiointiliikenne

Karkkilan kaupungin sisäinen asiointiliikenne – Höökikyyti, kts. aikataulutiedot tästä

Karkkilan kaupungin asiointi- ja palveluliikenteestä vastaa Höökikyyti-asiointiliikenne. Myös Karkkilan kouluautoihin otetaan koulupäivien aikana itsemaksavia asiakkaita silloin kun autoissa on tilaa. Höökikyytiauton ja kouluautojen kuljetusreitit ovat Ahmoo, Alimmainen, Haapala, Haavisto, Siikala, Tuorila, Vattola, Vaskijärvi ja Vuotinainen. Höökikyytiautolla on lisäksi arkipäivisin oma asiointiliikennereitti Karkkilan keskustan alueella linja-autoasemalta marketeille, palvelutalolle, terveysasemalle, kaupungintalolle ja kirjastoon. Liikennöitsijänä on Päivin Liikenne Oy, www.paivinliikenne.fi

Kuljetusmaksu on 2 € suunta. Maksu käteisellä kuljettajalle. Höökiautossa ja kouluautoissa on myynnissä 10 matkustuskerran lippuvihkoja, hinta 20 €.

Muut liput

UUDENMAAN ALUEEN LIIKENNÖITISJÖILLÄ ON MYÖS OMIA LIPPUTYYPPEJÄ
Lisätiedot liikenteen järjestäjiltä
Matkahuolto (https://www.matkahuolto.fi/ )
Linjaliikenne Kivistö Oy http://www.kivistobus.com/
Pohjolan Liikenne Oy https://www.pohjolanliikenne.fi/cs/pl/fi/etusivu
Linja-autoliikenne M.Tervo Oy http://www.mtervo.fi/
Oy Satakunnan Liikenne Ab http://www.satakunnanliikenne.fi/
Onni Express http://www.onniexpress.fi/
Yhdysliikenne, Pekolan Liikenne Oy http://www.pekolanliikenne.fi/
Päivin Liikenne Oy http://www.paivinliikenne.fi/

Lisätietoja Karkkilan joukkoliikenteestä: Karkkilan kaupunki, elinkeinopalvelu, joukkoliikennesuunnittelija. www.karkkila.fi – Palvelut – Joukkoliikenne