Liput ja hinnat

Keski-Uudenmaan lipputuotteet

Yhteenveto Keski-Uudenmaan lipputuotteista

Keski-Uudenmaan seutulippu

Keski-Uudenmaan seutulipulla voi matkustaa rajattomasti lipun voimassaoloaikana vakiovuoroliikenteessä seutulippualueeseen kuuluvien kuntien alueella. Seutulippu-alueeseen kuuluvat:

  • Hyvinkää
  • Järvenpää
  • Mäntsälä
  • Nurmijärvi
  • Pornainen
  • (Sipoo)
  • Tuusula

Lipulla voi matkustaa myös Keravalle ja Keravalta HSL:n sopimuksen ulkopuolisilla linjoilla 632, 635, 638, 962 ja 963. Lippu ei kelpaa pikavuoroliikenteessä eikä osamaksuna alueen ulkopuolelle suuntautuvilla matkoilla.

Lippua myydään vain kyseisten kuntien asukkaille ja se on henkilökohtainen. Seutulippu on voimassa 30 päivää ostohetkestä.

Lisä- ja hintatietoja

Kehyskuntien ja HSL:n lippuyhteistyö

Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan asukkailla on oikeus ostaa tiettyjä HSL:n matkalippujärjestelmään kuuluvia aikuisten henkilökohtaisia kausilippuja HSL:n määrittelemään asiakashintaan.

Lue lisää

Työmatkalippu pääkaupunkiseudulle

Järvenpää-Helsinki -työmatkalippu: Bussilippu on 44 matkan, 90 vuorokautta voimassa oleva, uudelleen ladattava henkilökohtainen älykortti, joka on tarkoitettu kunnan aikuisväestön säännölliseen matkustamiseen. Lipun hinta määräytyy etäisyyden mukaan.

Lisä- ja hintatietoja

Järvenpää-Tuusula -lippu

Järvenpää-Tuusula -lippu on uusi 30 päivän kausilippu, jolla voi matkustaa rajattomasti Tuusulan ja Järvenpään sisäisessä sekä niiden välisessä linja-autoliikenteessä, sekä tietyillä alueilla niiden ulkopuolella.

Lisä- ja hintatietoja

Junalippu ja liityntälippu

VR:n lähiliikenteen 14-365 päivän vyöhykelippu on tarkoitettu aikuisille säännölliseen matkustamiseen. Lippu on henkilökohtainen.

VR:n vyöhykelipun lisä- ja hintatietoja

Junalippuun voi Järvenpäässä asuva ostaa myös Järvenpään sisäisen 30 päivän liityntälipun, joka oikeuttaa matkustamaan Järvenpään kaupungin joukkoliikenteessä. Liityntälipun voi ostaa Järvenpään Matkahuolto Oy:n lipunmyyntipisteestä esittämällä voimassaolevan VR:n lähiliikenteen vyöhykelipun. Uudelleenlatauksen voi suorittaa myös paikallisliikenteen busseissa. Liityntälipun hinta on 10 €/30 pv.

MUUT LIPUT

Matkahuollolla on myös muita lipputyyppejä. Lisää tietoa lipuista ja niiden hinnoista: Matkahuolto

Lisätietoja junalipuista: VR