Tältä sivustolta löydät tietoa Lohjan joukkoliikenteestä. Valitse vasemmassa reunassa olevasta valikosta aihe, josta haluat tietoa.

Joukkoliikenne Lohjalla

Lohjan kouluvuorojen aikatauluja

Lohjan kaupungin kutsuliikennettä (Pusulassa, Saukkolassa, Sammatissa ja Karjalohjalla) ajetaan normaalisti uuden liikennöitsijän (Taksikuljetukset Harri Vuolle Oy) toimesta. Varausnumerona on edelleen  010 320 6210.

Kutsuliikenteen mainos

Kutsuliikenne aluekartta

Lohjan palveluliikenne 2017

Palveluliikenteen aikataulu kesä 2017

MUU JOUKKOLIIKENNE

Lohjan seudun joukkoliikenteen liikennöinnistä vastaavat yksityiset liikenteenharjoittajat. Alueella liikennöi pääasiallisesti kolme liikennöitsijää. Suurimmasta osasta liikennettä vastaa Oy Pohjolan Liikenne Ab.

Lohjan nauhamainen taajamarakenne luo verrattain hyvät edellytykset joukkoliikenteelle. Pääosan joukkoliikenteestä muodostaa Virkkala- Lohja - Helsinki vuorot. Lohja- Helsinki suunnassa Lohjan seudun vuorotarjonta vastaa varsin hyvää kaupunkiliikenteen tasoa. Pääkaupunkiseudulle suuntautuva liikenne muodostaa yhdessä muun seudullisen sekä paikallisliikenteen kanssa toisiinsa lomittuvan ja toisiaan täydentävän vuorotarjonnan.

Lohjalta etelään suuntautuva seudullinen liikenne kulkee Karjaalle, Siuntioon, Inkooseen, Tammisaareen ja Hankoon. Länsi-Lohjan suunnassa liikenne nojautuu pääosin Lohja- Sammatti-Karjalohja väliseen liikenteeseen.

Pohjoissuunnassa vuoroja liikennöidään myös Vihtiin/Nummelaan, Saukkolaan ja muutama yhteys on myös Karkkilaan. Paikallisvuoroina liikennöidään Kirkniemi- Virkkala- Lohja- Perttilä- Muijala vuorot sekä Lohja- Routionmäki- Paloniemi vuoroja.

Pääkaupunkiseudun ja sen lähikuntien sisäiset ja väliset aikataulut: Matkahuolto.info

Lisätietoja antaa: henkilöliikennelogistikko Tapio Heinonen, puhelin 0443 861090.

07.07.2017

Pusulan kesäyhteys Lohjan keskustaan

Pusulasta ajetaan kesän ajan kaupungin järjestämänä kutsuliikenneyhteyttä perjantaisin Lohjan keskustaan. Nyt suuremmalla autolla.

Uutinen

27.06.2017

Lohjan palveluliikenteen aikataulu kesällä 2017

kesäliikenteen aikataulut voimassa 26.6.2017 - 4.8.2017

Uutinen

24.01.2017

Lohjan palveluliikenteessä pieniä muutoksia 6.2.2017 alkaen

Aikatauluja on käyty liikennöitsijän kanssa läpi ja nyt tehtävillä muutoksilla pyritään siihen, että auto ajaa täsmällisemmin aikataulun mukaan. Reitteihin tai ajopäiviin ei ole tullut muutoksia. Uusi aikataulu on nähtävissä Lohjan kaupungin joukkoliikennesivuilla, sekä niitä voi pyytää palveluautosta, Lohjan kaupungin palvelupisteestä tai Matkahuollosta.

Uutinen

19.01.2017

Lohjan liikenneturvallisuussivut on avattu

Liikenneturvallisuustyö on osa paikallista turvallisuustyötä ja asukkaiden hyvinvoinnin edistämistä

Uutinen