Lohjan kaupunki laajentaa palveluliikennettä maanantaina 3.9.2021 alkavalla kokeilulla Gunnarlan, Roution ja Lempolan suuntiin. Vuorot mahdollistavat uusia yhteyksiä Lohjan sairaalaan, Lempolan kauppakeskittymään, pääterveysasemalle ja Lohjan keskustaan näiltä suunnilta. Vuorot liikennöidään Lohjalla jo liikennöivällä, matalalattiaisella palveluliikenteen pienoislinja-autolla, mikä pystyy ottamaan kyytiin myös pyörätuolilla ja rollaattorilla liikkuvia matkustajia. Auton joustava aikataulu mahdollistaa myös pienien poikkeamien tekemisen esim. kauppakassien viemisen kotipihalle. Auton reitistä, aikataulusta ja poikkeamista voi kysyä suoraan kuljettajalta puhelinnumerosta   045 7750 9255. Palveluliikenteen liikennöitsijä on Triviabus Oy.

Palveluliikenne jatkaa liikennöintiä myös muina arkipäivinä jo olemassa olevan aikataulun mukaan. Aikataulu on nähtävissä kaupungin kotisivuilla ja niitä saa paperisina kaupungintalon asiakaspalvelusta ja palveluliikenteen autosta. Matkan hinta on kiinteä 3,30 euroa/matka ja lisäksi kaupungin myöntämien SHL ja VPL asiakkaiden matkat ovat ilmaisia matkakorttia näyttämällä.

Palveluliikenteen aikataulu 6.9.2021 alkaen täältä