Lohjan kutsuliikenteellä Pusulasta ja Nummelta Lohjan keskustaan
perjantaisin, sekä Karkkilaan keskiviikkoisin

Lohjan kaupunki tarjoaa kutsuliikenteellä kesäksi (8.6.2018 – 3.8.2018) asiointiyhteydet Pusulasta Lohjan
keskustaan (Lohjantähti), sekä Karkkilaan.

Perjantaisin auto lähtee klo 10.00 Pusulan keskustasta (kirkon vierestä) ja ajaa Nummen kirkon, Saukkolan
kauppakujan, Lohjantien/Saukkolantien ja Lempolan kautta Lohjantorille (Lohjantähden eteen). Paluukuljetus samaa reittiä klo 13.00. Vuoro on kaikille avointa joukkoliikennettä ja kyytiin voi tulla mistä vain matkan varrelta, myös niistä paikoista, missä ei ole pysäkkiä mutta autolla pystyy ottamaan tai jättämään matkustajia turvallisesti. Vuoro voi tarvittaessa viedä Lohjalla myös esim. Neidonkeitaalle.

Keskiviikkoisin auto Lähtee Pusulasta (kirkon vierestä) klo 13.00 Ikkalan kautta Karkkilan keskustaan ja marketeille (Citymarket ja Prisma). Paluukuljetus samaa reittiä klo 15.00. Yhteydet ajetaan Lohjan kaupungin tilaamalla kutsuliikenteen autolla, jota liikennöi Taxiline Koskinen Oy.

Karkkilan tai Lohjan vuoroihin ei tarvitse erikseen tilata kuljetusta, mutta mikäli tarvitsee esim. Pusulassa auton hakevan hieman kauempaa pysäkistä, voi kutsuliikenteen auton kuljettajalle soittaa ja sopia kuljetuspoikkeamasta. Kutsuliikenteen puhelinnumero autoon on: 010 320 6210. Autoon voi soittaa kaikkina arkipäivinä klo 9-16 välillä. Kutsuliikenne, sekä tietysti vuoroyhteydet Pusulasta Lohjalle ja Karkkilaan, ovat kaikille käyttäjille avointa joukkoliikennettä. Matka hinta on aina 3,30 euroa/suunta. Matkan pituudesta riippumatta.