Palveluliikenteellä muutoksia kuljetuspäiviin Vapun ja Helatorstain takia. Lisäksi kaupunki tarjoaa viikolla 21 ilmaiset matkat palveluliikenteen kyydissä.

Lohjan kaupungin hankkima palveluliikenne on kaikille käyttäjille avointa joukkoliikennettä, jota liikennöidään matalalattiaisella pienoisbussilla. Palveluliikenne yhdistää Lohjan lähialueen asutuskeskukset Lohjan keskustan palveluihin. Asiointiajat eri alueilta ovat noin 2-3 tuntia Lohjan keskustassa. Palveluliikennettä ajetaan talvikuukausina normaalisti neljänä päivänä viikossa (tiistaista perjantaihin). Viikoilla 18 ja 19 on muutoksia palveluliikenteen liikennöinnissä vappupäivän ja Helatorstain johdosta:

1.5. Vappupäivänä ei liikennettä
2.5. keskiviikkona ajetaan tiistaiaikataulun mukaan

9.5. keskiviikkona ajetaan torstaiaikataulun mukaan
10.5. Helatorstaina ei liikennettä

Viikolla 21, eli 22.5. – 25.5. Lohjan kaupunki tarjoaa ilmaiset matkat palveluliikenteen kyydissä. Tempauksella halutaan tuoda palveluliikenne tutuksi kaikille, ja kaiken ikäisille, käyttäjille. Tutustu palveluliikenteen aikatauluun kaupungin kotisivujen kautta. Aikatauluja saa Lohjan kaupungintalon asiakaspalvelupisteestä, Matkahuollosta ja palveluautosta. Pienet poikkeamat reittiin tai aikataulutarkennukset voit kysyä suoraan palveluliikenteen kuljettajalta, puhelinnumerosta 045 7750 9255. Palveluliikenteen liikennöinnistä vastaa Tilausmatka Roine Oy.

Matkan hinta onMatkahuollon minimitaksan suuruinen (keväällä 2018 hinta on 3,30 euroa/matka) ja matkan voi maksaa käteisen lisäksi myös Matkahuollon matkakorteilla.

Palveluliikenteellä pääsee kulkemaan myös tarvittaessa mm. Lohjan torilta Neidonkeitaalle ja takaisin.